![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Кво смятате за днешната младеж...за техния пропаднал начин на живот?Аз лично се отвръщавам като знам какви са децата... на по 10-11 години пушат,пият,приказват яко глупости,нямат почти някакво възпитание.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Цитат(Demiurg @ Mar 1 2005, 01:07 PM) И тогава родителите нямаха време за нас, като и сега. И тогава в училище учехме глупости, както и сега. И тогава всички ни казваха, че от нас хора няма да стане, ми да спасим обществото от присъствието си и да скочим от някъде... Разликата е само в развитието на науката - сега просто има по- съвършени средства за изтребление на безполезни и слаби индивиди. Приемайте го като естествен подбор - еволюцията си върви, без наше позволение... И на мен понякога ми се струва, че новото поколение е безнадеждно, ама на всяка среща на някои форуми (дето срещам и по- млади хора) се кефя какви умни парчета имало. Умни, ама не им личи по размъкнатите гащи и фаса в устата. Тъй че не отписвайте новото поколение - същото като вас е , но по нов начин! ![]() А така! -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:17 PM |