![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Откакто се помня един въпрос ме гложди и денем и насън
![]() Какво толкова им има на Ози Осбърн и на Роб Халфорд, че толкова много хора ги имат за гениални неповторими и най-вече незаменими певци. Не са ли вокалисти като James LeBrai, Фабио Лионе, Тимо Котипелто, Михаел Киске, Тил Линдеман, Марко Хиитала, Ерик Адамс...много, много, ама много по-добри. Защо около тях не се вдига толкова шум. Да не говорим, че според мен и Рони Джеймс Дио и Тим Оуен показват гласови данни, за които и Роб и Ози могат само да завиждат. Има толкова много страхотно певци, а само тези двата са се превърнали в култ. Оправдано ли е това? Не ме разбирайте погрешно. И през ум не би ми минало да кажа, 4е те не са добри певци. Просто според мен не са толкова добри |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(Hansi @ Mar 1 2005, 01:06 AM) Цитат значи по-добре се ориентирай към друг стил музика Айде най-добре недей да ми казваш, каква музика да слушам. Нахалничко е. ![]() Цитат Може да кажеш, че не ти харесват, но да кажеш за тях, че не са толкова добри е меко казано смешно Ъ-ъ! Май нещо не си разбрал или не си чел постингите преди твоя.Нито съм казал, че не ги харесвам, нито че хе са добри, но явно все ще се намери някой "недоразбрал". От изказванията преди твоето става ясно, че и Роб и Ози до голяма степен дължат славата си на: 1) сценично поведение 2) факта, че са бащите на хеви сцената 3) славата на групите си, на които те са фронтмени. 4)(но не последно място)Естествено и на факта, че са много добри певци. Това достатъчно красноречиво показва, че и двамата и до ден днешен се радват на привилегии, които техните колеги просто нямат и че това е допринесло за славата им. Цитат Цитат Не са ли вокалисти като James LeBrai, Тил Линдеман, Марко Хиитала...много, много, ама много по-добри. Защо около тях не се вдига толкова шум. Е точно тези са по-зле и от мен, без да преувеличавам. Особено последният. Е, това е смешно. Или нескромно. Сам избираш. Или въобще не си ги чувал, или си сляп и глух. Питам се, кое е по-зле. Айде да си жив и здрав! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:55 PM |