![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Кво смятате за днешната младеж...за техния пропаднал начин на живот?Аз лично се отвръщавам като знам какви са децата... на по 10-11 години пушат,пият,приказват яко глупости,нямат почти някакво възпитание.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Цитат(Dead`blue`eyes @ Feb 28 2005, 06:03 PM) Кво смятате за днешната младеж...за техния пропаднал начин на живот?Аз лично се отвръщавам като знам какви са децата... на по 10-11 години пушат,пият,приказват яко глупости,нямат почти някакво възпитание. ![]() ![]() Ама колко си прав не е и истина даже,въпреки че аз пуша,но не пия или не много поне или ако пия го правя веднъж месечно и то половин чашка бира..хаха но в момента ми е забранено хаха от лекари хаха.Ем иначе повярвай ми това което ти си виждал далеч не е всичко.Колко надрогирани деца съм виждала или например в моето училище първокласниците пушат и свялат мадамите в кафето.Ебаси някви лапета дето са ми до под пъпа седят и ме щипат за задника по физкултура,само дето повечето вече имат страх от мене от както едно си го изяде..хаха Но виж сега погледнато от друга страна това зависи и от голяма степен от възпитанието,защото има много деца подложени на психически тормоз и не само,това води до стрес и още какво ли не..смисъл знам го от личен опит.Има и родители които хабер си нямат от това което децата им правят..извод:не се интересуват от тях.Има и доста либерални родители,които винаги се съгласяват с децата си незнам защо,моите примерно не са такива,аз даже имам чуството че съм израснала с някакви правила за живота ми.Отделно от това си зависи и от самия човек,от това какво иска да стане от него,от това дали си дава сметка какво може да му се случи с тея наркотици и тн.Лично аз през живота си съм пишила трева ведъж или два пъти от които директно заспах и повече не съм я пипала,не за друго ми просто смисъл в нея няма,наркотици категорично никога,алкохол в умерени количетсва,а цигари пуша но не кой знае колко някъде около 5 на ден ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:20 PM |