![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Кво смятате за днешната младеж...за техния пропаднал начин на живот?Аз лично се отвръщавам като знам какви са децата... на по 10-11 години пушат,пият,приказват яко глупости,нямат почти някакво възпитание.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Цитат(Black Seppath @ Mar 4 2005, 07:11 AM) Аз лично съм на мнение, че Death_Agnel сама по себе си няма идея какво става, камо ли да прецени кой е надрусдан и кой не. Хахахахах аре не ми говори кво знам и кво незнам,а??? Ххаха ти се изказа ..аз може да съм една 13 годишна пикла както ти се изказа веднъж(въпреки че съм на 16),само че повярвай ми доста неща съм видяла.Не съм няква тъпа лигличка,която знае само да си гушка плючените играчки.Живяла съм и в такъв квартал пълен с изнасилвачи,наркомани,и тн.Така че не ми говори какво съм видяла и какво не,защото въобще и представа си нямаш ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:15 PM |