![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Кво смятате за днешната младеж...за техния пропаднал начин на живот?Аз лично се отвръщавам като знам какви са децата... на по 10-11 години пушат,пият,приказват яко глупости,нямат почти някакво възпитание.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Днешната младеж не е такава поради възпитанието на родителите или поради образователната система, която наистина не е перфектна и не може да превъзпитава младите издънки на обществото. Според мен става въпрос за културата и нейното развитеие - обществото ни е в състояние на пълен застой. Не знам дали ще ви се стори уменсто, но ще направя сравнение с древен Рим- малко преди да започнат нападенията на варварските племена, градът, някога средище на процъфтяваща култура, бил западнал, сред благородниците царяло неприличие, еротика, разврат. Просто всичките им нравствени принципи изведнъж се сгромолясали в прахта, те нямали никакви амбиции. Та точно натам е тръгнала нашата скриомна държавица, под натиска на американската култура - всички тези умопомрачаващи филми, които учат децата да псуват, да се държат просташки- ние просто не сме толкова засегнати от това влияние, защото сме родени по-късно, но днешнити младежи са израснали с него- само им чуйте имената- кой свестен родител би си кръстил дъщерята Есмералда, или пък Денис?! Затъпяваме, това е.... Вземете някой учебник за 4 клас какви глупости пише вътре, пълнят главите на децата с ненужни празни думи, а най-важното не го казват....
-------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:15 PM |