![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Кво смятате за днешната младеж...за техния пропаднал начин на живот?Аз лично се отвръщавам като знам какви са децата... на по 10-11 години пушат,пият,приказват яко глупости,нямат почти някакво възпитание.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Снежная Королева @ Mar 7 2005, 03:33 PM) Също така по всякакви възможни индиректни начини се опита да ми обясни защо не е хубаво да се спи с момчета... ![]() ....Ами с момичета ли да се спи? LOL Цитат(Снежная Королева @ Mar 7 2005, 03:33 PM) , а трябва да се гледа към светлото бъдеще, където млади и ерудирани хора (като мен и братовчедките ми )ще бъдат партиини лидери-защото ние ще измъкнем държавата от бедата! Фантастични сериали с лопата да ги ринеш. Аз съм капитан Планета!!! Цитат(Снежная Королева @ Mar 7 2005, 03:33 PM) как трябва да ме запознае с внука на съседката- той работи в месарница и взима хубави пари, пък и има една гарсионера в кв.'Надежда'- изгодна партия... Аз пък мога да ти запозная с един, който има 4 апартамента и е инжинер и работи по специалноста си.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:17 PM |