![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
God is a doomster!
... ![]() А сега сериозно. В едната тема за готик, която имаше, се зачекна връзката между готика и дуума, и стана ясно, че в скромния ни форум има фенове на дуум метъла. И тъй като за близо 2 години никой не е пуснал нито една тема обвързана с дуум метъла(или аз пак не съм гледала където трябва), на мен се падна честта. Желателно е да бъдете възможно най-скаркастични,цинични, мрачни и много ама много нихилистични!!!! Нека покажем на бедните мeтъли какво е да си true doom! П.С. Е,ако на някой му се говори и за музика, нека заповяда. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Брат ми пак разнася гипса из цялата къща.Не е толкова сложно просто да се събува преди да влезе в стаята!Ама е лесно като няма той да чисти, нали!
.......... Така, по темата Цитат Иначе аз за дума знам че е блек с бавно темпо и повече Мрак и изнесени клавири. Зависи коя група си слушал, има подобни неща, но в никакъв случай не са представителна извадка за самия стил.А за трю дуумаджийте, които да чуеш: Цитат Иначе родоначалника на този стил е ясен и той е едно парче: Black Sabbath - Black Sabbath По трю от тях май няма. ![]() Иначе групата, с която прослушах дуум метъл или по-точно знаех, че свирят дуум метъл, са Candlemass -'Nightfall' - и песента си спомням - четвъртата от страна А. ( btw Blashyrk, това също е много трю ) ![]() Доста преди Candlemass слушах My Dying Bride, по някакво стечение на обстоятелствата в мен се бяха озовали точно първите им демота и първия албум("Symphonaire Infernus Еt Spera Empyrium" , "The Trash Of Naked Limbs" ,"Unreleased Bitterness", "As The Flower Withers"). Всъщност чак след като прочетох някаква статия за историята на дуум метъла си рекох, че повечето от музиката, която слушах тогава, минава за дуум .След като поразтърсих из нета те пък наитина се оказаха дуум. Май че от всичките стилове, на които съм се нахвърляла, този си остава най-истинския не само заради спецификата на ъъъъ отношението на твореца към света, но и заради начина, по който го прослушах -съвсем, ама съвсем случайно. Ако някой не го мързи може да изреди подстиловете. Имаше един младеж с дълъг ник, който може да ни изнесе лекция за drone doom-a и funeral doom-а. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 12:15 PM |