![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Стоя си тук и си мисля , че всеки човек има мечти, или поне има нещо , което иска да направи в своя живот. Чудех се дали да създам такава тема...дали ще има интерес към нея и въпреки усещането, че ще има хора, на които няма да им допадне това, я помествам:) Може да се окаже, че има хора с близки, сродни, еднакви мечти, които могат да се постараят да реализират заедно:)
Моите мечти са: 1. Искам да ме приемат специалност Археология , и то в Софийски университет.. 2. Искам да успея в живота си ![]() 3. Искам да отида на концерт на Nightwish и да ги видя тук на родната земя:) Това е една от най - огромните ми мечти..дано се реализира, ах, колко много го искам ![]() ...и още много други по - малки мечти, които след осъществяването на големите , ще се реализират сами:) А вашите мечти?! мечтаете ли?! ![]() Извинявам се предварително ако някога е помествана тази тема..надявам се не се повтарям... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Имам си една мечта,да ти го набия в гъза(ТОВА НЕ ЗА НИКОЙ!
![]() 1.Искам да се оженя за Ели 2.Иксма да отида на Нептун 3.Искам да се провикна от някой връх така че висчки да ме чуят. 4.Искам да се кача някъде от където да виждам почти целия свят. 5Искам да прежбия някоя чалга певица или поне до-такава степен че да не пее вече,бе всъщност що една по-добре всичките. 6.Искам да видя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7.Искам най-добрите ми приятели да значт че си ги обичам и винаги да са си до мен. ![]() 8.Искам нещо да прегази родителите ми.Ххаха 9.Искам баба ми да живее вечно. 10.Искам Ели да не закаснява никога повече. ем май е това. РАВНОСМЕТКА:НАГЛА СЪМ !! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 02:43 PM |