![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
God is a doomster!
... ![]() А сега сериозно. В едната тема за готик, която имаше, се зачекна връзката между готика и дуума, и стана ясно, че в скромния ни форум има фенове на дуум метъла. И тъй като за близо 2 години никой не е пуснал нито една тема обвързана с дуум метъла(или аз пак не съм гледала където трябва), на мен се падна честта. Желателно е да бъдете възможно най-скаркастични,цинични, мрачни и много ама много нихилистични!!!! Нека покажем на бедните мeтъли какво е да си true doom! П.С. Е,ако на някой му се говори и за музика, нека заповяда. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Ами излиза, че и аз харесвам дуум, ако харесването на две-три групи ме прави фен на дуума
![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 12:15 PM |