![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Стоя си тук и си мисля , че всеки човек има мечти, или поне има нещо , което иска да направи в своя живот. Чудех се дали да създам такава тема...дали ще има интерес към нея и въпреки усещането, че ще има хора, на които няма да им допадне това, я помествам:) Може да се окаже, че има хора с близки, сродни, еднакви мечти, които могат да се постараят да реализират заедно:)
Моите мечти са: 1. Искам да ме приемат специалност Археология , и то в Софийски университет.. 2. Искам да успея в живота си ![]() 3. Искам да отида на концерт на Nightwish и да ги видя тук на родната земя:) Това е една от най - огромните ми мечти..дано се реализира, ах, колко много го искам ![]() ...и още много други по - малки мечти, които след осъществяването на големите , ще се реализират сами:) А вашите мечти?! мечтаете ли?! ![]() Извинявам се предварително ако някога е помествана тази тема..надявам се не се повтарям... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Ааа, Немция кърти! А и езикът не е чак толкова тегав, ако имаш желание да го учиш, разбира се. Аз не се отказвам и си го зубкам, въпреки че понякога ми иде да си халосам главата някъде от толкова падежи и думи от по един километър
![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 02:39 PM |