![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Стоя си тук и си мисля , че всеки човек има мечти, или поне има нещо , което иска да направи в своя живот. Чудех се дали да създам такава тема...дали ще има интерес към нея и въпреки усещането, че ще има хора, на които няма да им допадне това, я помествам:) Може да се окаже, че има хора с близки, сродни, еднакви мечти, които могат да се постараят да реализират заедно:)
Моите мечти са: 1. Искам да ме приемат специалност Археология , и то в Софийски университет.. 2. Искам да успея в живота си ![]() 3. Искам да отида на концерт на Nightwish и да ги видя тук на родната земя:) Това е една от най - огромните ми мечти..дано се реализира, ах, колко много го искам ![]() ...и още много други по - малки мечти, които след осъществяването на големите , ще се реализират сами:) А вашите мечти?! мечтаете ли?! ![]() Извинявам се предварително ако някога е помествана тази тема..надявам се не се повтарям... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Mar 10 2005, 06:07 PM) Ами да взема да ти обесня примерно за Руско - Турската война и влиянието на Германия като цяло в политиката..и така нататък, въпреки, че вече веднъж го писах някъде , как Ото фон Бисмарк желае повече от всичко да се реши българския въпрос с война от страна на Русия, за да може той да си се занимава сам с Франция..а и иска да е сам , дори Великобритания по възможност да се включи в нашия проблем. Но сега направо ще ти го напиша от темата си по история..какъв късмет, точно там съм, за да ти стане по - ясно : След Априлското въстание 1876 година , Българите постигат целта си и цяла западна Европа и Великите сили започват да се вълнуват от решаването на източната криза и решаването на българския въпрос. В Германия, във Великобритания обществото започва да негодува от това, как може страните да не вземат никакви мерки срещу това да бъдат избивани толкова много българи и никой да не помогне за решаването на този проблем. Притиснати от общественото мнение, което видимо симпатизира на подвластните християнски народи , Великобритания, Германия, Франция и Австро - Унгария решават да се намесят открито в Източната криза. Така се стига до една конференция, която се нарича Цариградска конференция. На тази конференция, макар че не е запланувано така естествено султана казва, че създава конституция за поданиците си, което обърква нещата и кой мислиш подкрепя това: Германските посланици, присъстващи на конференцията. Те действат усилено срещу останалите посланици и Германия се опитва с всички сили да тласне Русия към война. ( Това малко ли е, за бедите ?! ) Другото, което е , че след подписването на мирния договор, с който е признато Българско Княжество. Първо , да , никой не отрича , че Русия не спазва точно договора, който преди това е подписала, но първо Великобритания ни налага своите правила и ни ограничава границите и ни налага нови..а после и Германците ни правят държавата още по - малка , като ни вземат други части и пак сме с други граници...Берлински договор му се вика на това! ![]() Друг е въпроса, че после идва Хитлер ( доста след това естествено ), който ни нанася не малко поражения...мисля, че не особено добро сме видяли от германците.. Vizdam, che imash tam niakakvi poznania po istoria, koeto mnogo go uvazav, ama ne sa mnogo-mnogo tochni. Shte triabva az da ti obiasna niakoi raboti v niakakva podobna diskusia, ama drug put. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 02:39 PM |