![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
ами покрай една сходна тема (за мечтите) се изказаха някои мнения кой къде искал да ходи някога си или пък утре, реших да поставя въпроса отделно.
някой чул, някой видял нещо, някой прочел, каквото и да е, въпросът сега, къде ви се е приходило, ако можеше веднага да отидете там. ето моите цели:
-------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
брей тази тема придобила не само дълбочина, но и ширина, та чак до необхватност.
хич не се бях сетил за време и за микро екскурзии из нечии гащи. последното някак по се връзва с мечтите, но нищо, става и за тука. това с планетите нещо не можах да го разбера, освен ако прибавим и някаква всеобхватна неуязвимост, що пък не, всъщност? тогава можем да поговорим и за някой чумав град през 16 век - тропаш си по улиците и ходиш да гледаш кладите, по които горят умрелите. сигурно е незабравима гледка. значи всъщност всичко се свежда до един трансмитер, който се полюшва на колана и като ти скимне, трас, прас и си отиваш там, където ти се е приискало. кеф ти плутон, кеф ти гащи, кеф ти у леглото под юргана, кеф ти на поляна, кеф ти под платана. аз пък искам на мадагаскар за да видя лемурите и голямата глупава птица додо (да де, знам, че последната са я изяли преди двеста годни, може пък и да е останала някоя) -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd May 2025 - 04:09 PM |