![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 20-November 04 Потребител N: 668 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Mar 11 2005, 02:48 PM) Ама разбира се - шибаният комунизъм е виновен за всичко! Сериозно, писна ми от подобни тенденциозно написани статии, елементарно тълкуващи нещата. Ако един автор има талант и някаква упоритост, той ще пробие рано или късно. У нас може би по-трудно, поради факта, че държавата не прави кой знае какво в подкрепа на твореца, но ще пробие. И не само в литературата е така, а и във всяко изкуство... веднъж се случи да се отзовем с един поет на едно място, разискваше се тази тема и той каза същото: "талантливото рано или късно пробива". това го каза той, дето беше на ръба на края на обществото. за което му свалям шапка завинаги. дори и името му не научих никога. да клечиш и да плачеш как не са те разбрали, тебе, великия, че ония некадърници все били връзкари и прочее.... уф, пък аз по същия повод се скарах с един друг поет, покойник сега, а ми беше и приятел, и много му харесвах стиховете. колкото до чужбина, поет/писател в чужбина, доколкото знам, само дж. конрад е успял да прескочи от майчиния си полски в английския роман с успех. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:26 PM |