![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 4-January 05 Потребител N: 711 ![]() |
Nitz6e opredeleno mn mi dopada,i tazi misyl mn me nadyhwa w li4niq mi jiwot.Nadqwam se da ne kajete i tozi pyt 4e temata e typa,za6toto spored men moje mn da se kaje zatowa
![]() -------------------- We are the blackhearted angels,fallen from grace...Let's remove the blindfold of hyporisy,stay true to yourself!!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 4-January 05 Потребител N: 711 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Mar 10 2005, 05:01 PM) Много хубава тема:) А това изразче може само да ме накара да се замисля и мозъчните клетки на всички да започнат да работят на пълни обороти:) Колко много може да се напише, но няма да се разпростирам надълго и широко, че може да се повторя:) Има много много истина в тази мисъл. Това, което не ни убива, ни прави освен по - силни по - мъдри също. В живота на всеки един човек се появяват препятствия , на които човек трябва да устои. И понеже все пак сме хора, всеки един от нас първоначално се отчайва и си мисли защо на мен сега това се случва, не може ли веднъж моя живот да е наред и нямам проблеми...и куп въпроси от този вид. Но ако се стабилизира и си каже тази мисъл просто на ум, то според мен събира сили и може да си помогне сам , като стане по - силен и по - мъдър и излезе от трудността, която го измъчва или проблема, който има. Точно по тази причина съм съгласна с мисълта. Аз лично много пъти съм изпадала в подобни ситуации...и винаги съм се опирала на такива мисли, че човек не трябва да се предава и че единственото , което може да направи е да стисне зъби и да продължи напред! П.С. Всеки човек веднъж преминал с тази мисъл в ума си някакъв проблем, след това придобива смелост за да се изправя смело пред останалите трудности в живота.. Ti mai si edinstweniq 4owek ottuk koito pone malko se zamisli nad towa.A ti dosta qko se argumentira.Mn ti blagodarq,4e pro4etoh pone edin istinski post w taq tema!Za drugite mn zdrawe,drugiq pyt 6te pusna swinska tema za da se "kefqt "wsi4ki ![]() Jiwota e samo za silnite-bonbonena fraza,nali BOG -------------------- We are the blackhearted angels,fallen from grace...Let's remove the blindfold of hyporisy,stay true to yourself!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:08 AM |