![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 4-January 05 Потребител N: 711 ![]() |
Nitz6e opredeleno mn mi dopada,i tazi misyl mn me nadyhwa w li4niq mi jiwot.Nadqwam se da ne kajete i tozi pyt 4e temata e typa,za6toto spored men moje mn da se kaje zatowa
![]() -------------------- We are the blackhearted angels,fallen from grace...Let's remove the blindfold of hyporisy,stay true to yourself!!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Склонна съм да се съглася, че Ницше е имал интересни хрумвания.
Цитат Важи в повече от случайте, но не винги. Ако ми отрежат патк*та например не виждам как ще стана по-силен... - ще знаеш за в бъдеще, че не трябва да правиш отново нещото заради което си си загубил пат*ката, за да не си загубиш и топ*ките.. Имах предмет в университета с интересното име визуалното в хоризонта на естетическото мислене. Преподавателката беше бъбривка скорострелкова (по съдържание класова разбира се). Интересно ми беше. После започнах да се замислям, защо тя никога не изказваше свое мнение. Лекциите и бяха изцяло от сентенции на велики мислители - изключително интересни сентенции разбира се, но на тях не може да стане истинска дискусия. И изпита беше такъв - зуб зуб яко на това какво е било, и от кого казано. И преливаш от философ във филосов. Аз предпочитам да откривам сама сентенциите в живота си. Това му е интересното на живота. И когато все пак прочетеш какво са казали другите да кажеш - така е и аз съм направил същите изводи, но от своят опит. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:12 AM |