![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 4-January 05 Потребител N: 711 ![]() |
Nitz6e opredeleno mn mi dopada,i tazi misyl mn me nadyhwa w li4niq mi jiwot.Nadqwam se da ne kajete i tozi pyt 4e temata e typa,za6toto spored men moje mn da se kaje zatowa
![]() -------------------- We are the blackhearted angels,fallen from grace...Let's remove the blindfold of hyporisy,stay true to yourself!!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(The Forsaken @ Mar 12 2005, 07:29 PM) Това, което не ни убива ни прави по-силни...... Няма да си казвам жалките интерпретации, самото изказване е гениално Обективно погледнато (в конкретният случай използвам това словосъчетание на място, макар че ми се подигравате, че го казвам непрекъснато) мисълта не е тотално правилна и коректна, но това не променя факта, че е гениална. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:08 AM |