![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
Koi smqtate 4e sam po-dobri Rainbow ili Deep purple?Na koq ot dvete grupi se kefite pove4e?
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(The Forsaken @ Mar 13 2005, 10:49 PM) Не че е толова от значение, но не смятате ли че творчеството на всяка група е уникално? Аз поне много се дразня като почнат да ги сравняват...или да ги групират- едните били готик, други траш....И двете групи си заслужават, това е сигурно, и всичко е въпрос на вкус ![]() в случая не е, понеже двама човека (blackmore и glover) свирят и в двете групи и навсякъде rainbow се дава като дериват на deep purple. съществува 8 години, издава 8 албума и това е всичко, deep purple свирят и досега май (от 68 с прекъсване от 8 години) и имат безчет албуми. единствената заслуга на rainbow е откриването на ronnie james dio, по-известен обаче със соловата си кариера. някои (КриТикА) твърдят, че cozi powel също бил добър, но аз не съм на това мнение. все пак от уважение към мнението му, го споменавам. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:10 PM |