![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
Haresvate li komunizma i negovate ideologiq?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(The Forsaken @ Mar 14 2005, 12:05 PM) Цитат Ехо!? Онова преди 89-а НЕ е било комунизъм, а тоталитарна диктатура... Абе вие изобщо имате ли идея за какво става въпрос? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ами кой е онези основни принципи на истинския комунизъм (които съм изброил по-горе) е спазен при тогавашната тоталитарна диктатура? Цитат BKP na vlast предполага разделение на обществото и неравенство, което противоречи на един от основните принципи - равенството. Следователно това не е било никакъв комунизъм.Иначе и аз мога ад си направя партия БПХ (Божествена Партия на Христос) и да кажа, че съм пратен от горе. Кое как се нарича и какъв му е етикета няма почти никакво значение, важно е съдържанието. Колкото до учебниците по история - ами нали идеята е да ти кажат, че няма алтернатива на тази система. Тогава за какво да си вкарват автогол като казват, че има? Например в учебника ми по история на икономическите теории цял дял от икономическата мисъл просто е изхвърлен - радикалния икономикс, наченки на който има още в древността. Lord Ash, колкото до това за "циганите" - то си е въпрос на възпитание и култура (нищо лично против теб, просто смятам, че идеите ти са грешни и това го смятат огроманата част от населението на планетата)... Все едно мене като ме окраде някой българин и аз да кажа "всички българи са крадци" и да тръгна да те коля, защото си българин => крадец. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:17 AM |