![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
Koi smqtate 4e sam po-dobri Rainbow ili Deep purple?Na koq ot dvete grupi se kefite pove4e?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
![]() Cozy си е супер ![]() И аз съм за Deep Purple. In Rock, Fireball, Machine Head, Made in Japan едни от най-великите произведения в рокмузиката. Страхотно е да слушаш "дуела" м/у Ричи и Джон Лорд на концертите. Не знам друга група в която да е имало такава битка за надмощие м/у клавири и китара, но и такава хармония и разбирателство. За съжаление характерът на Ричи прецака всичко, а и с идването на Ковърдейл-Мазния и Хюз-Още-по-мазния всичко стана една боза. Rainbow не постигнаха успеха на Пърпъл поради същата причина поради която се появиха - Ritchie Blackmore. Диктатурата която наложи не позволи на групата да се развие. Един гениален музикант с прекалено голямо его. Да се чуди човек как онази овца жена му го е вързала с тия балалайки. Трябва да е мноооооого добра в... музиката. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 02:11 PM |