![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
Haresvate li komunizma i negovate ideologiq?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Peter @ Mar 14 2005, 01:14 PM) Цитат(Black Seppath @ Mar 14 2005, 01:09 PM) Е питаш ме за друго... Не ми се обяснява. Принципно изходната позиция за мен е, че не сме еднакви всички, не сме родени равни и една такава идеология е грешна по принцип. Не ми се пишат фермани обаче. Доволен? Че то това е ясно за равенството. Има се предвид равенство на възможностите за достъп до благата. То по сегашната система и Луната скоро ще я парцелираме и ще си я продаваме на части, за да реализираме печалба... може и с Вселената да пробваме... Това с равният досъп до благата дори като цяло е тъпо. Трябва достъпа до благата да не е равен, защото така се осмислят много неща. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:08 AM |