![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
ами покрай една сходна тема (за мечтите) се изказаха някои мнения кой къде искал да ходи някога си или пък утре, реших да поставя въпроса отделно.
някой чул, някой видял нещо, някой прочел, каквото и да е, въпросът сега, къде ви се е приходило, ако можеше веднага да отидете там. ето моите цели:
-------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(anonimna_dx @ Mar 20 2005, 10:50 PM) pi4 - не съм много запозната с нея. ![]() ![]() аз съм чел веднъж и бях много впечатлен, но сега съм позабравил, може би повод да си припомя. някои си мислят все за ганджа... но и то е част от цялостната им философия. ами ще прочета пак, книжката я имам още тука накъде. а, да спомена, днес (21 март) се навършват 35 години от отменянето на 3000 годишната монархия в етиопия, последният император е именно хайле селасие, който дава името на растафари философията (забравил съм сега как точно беше) растите не ядат месо например, вегетарианските будки са оцветени в етиопските цветове: жълто, червено и зелено, които символизират растителната храна от друга страна. сихурно и ганджа има също в тях. такива ми ти работи. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd May 2025 - 02:30 PM |