![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
тая тема я отварям щото според мене в БГ има уникални инструменталисти, които спокойно могат да бъдат наредени до 4уждестранните. Много бг музиканти са ме впе4атлили много. ето някой от тях:
вокали - Шута (Vendetta), Бобз (Fyeld), Иво (Plastic Bo.), Стамбето (Another Day), Чавдар (Crowfish), Сашо (Last Hope) ... малкия от Cut Off китаристи - Радни и Денис (Spot), Чавдар (Crowfish), китариста на Redrum, също на Cold Breath, на Indignity и др. басисти - Жоро (Crowfish, Spot), Марко (Envy, Lazybones), Гелето (Switchstance) барабанисти - Божо (Crowfish, Outrage), Сашо (Envy), Марин (Vendetta), Мариан (Zaplaxa), Бамби (O.H.), Додо (Fyeld), Асен (Redhate), Петя (Linoleum) и др....и разбира се, но най-добрия според мене - Стельо (Spot) - ненормален барабанист. тва за мене е професионалист! има много групи които просто си ли4и професионализма в тях като цяло: Crowfish, Vendetta, Last Hope, Fyeld, Spot, Plastic Bo., Redrum, Cut Off, Propaganda и др. a 4авдар от Crowfish го удебелих щото тва за мене е може би най-добрия вокалист, просто има уникален глас!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Biophobia @ Mar 30 2005, 12:11 PM) Тия групи от къде ги изкопа? С нещо ново и различно да излизат? ![]() Поне не те са крали рифове от Amorphis ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:42 AM |