![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Какво четяхте, когато бяхте съвсем малки? По приказки ли си падахте или по комикси? А може би някои от вас са стояли пред телевизора по цял ден и са мразили книгите? Признайте си веднага!
![]() И малко встрани от темата, но какво мислите за спирането на "Сънчо"? Как може да махат от екрана нашия малък любим sandman? Справедливо ли е това и ще има ли малки метълчета сред децата, ако никога не гледат "Педя човек, лакът брада (коса)"??? -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Първата книга, която сериозно седнах да чета и наистина ми хареса беше "Властелинът на пръстените", за да докажа на баща ми че не съм гадно лапенце първокласниче, което кисне пред телевизора и гледа Спайдърмен по цял ден.То взе че ми хареса пък, макар че се измъчих докато я прочета
![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 02:37 PM |