![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Виждам, че има много потребители, които се вълнуват от зодиите..какво мислите за зодиите? Наблюденията Ви върху тях - дали всички хора от дадена зодия притежават сходни черти в характера си?
Сега сте Вие ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Овен-Огнена зодия,с тях се разбирам.Харесват ми,защото имат храктер..поне по моите наблюдения.
Телец-Зодия,с която не се разбирам,храктер(отврат)но не винаги..Има свтстни телци,разбрани..ама тоя дето познавам личное отврат ![]() Близнаци-Зодия с доста труден храктер,много различни реакции проявява.Но ми харесва..обича да води нещата,най-добрата ми приятелка е близнаци и се познаваме от 8 години и се разбираме чудесно..е караме се ама квод а се прави.. Рак-Брадчет ми е ерак..и смея да твърдя че зодия рак е свестна зодия,мн рядко изпада в конфликти...много се крие всмисъл стане ли някъв скандал гледа да се покрие..понее наблюдения са кво да направя Лъв-УВАЖАВАМ СЕ!Малко сложен храктер съм лично аз..но не обичам да съм лидер както повечето лъвове,за мен важи"тръчкай след другите" Дева-Не ми харесват,защото повечето деви са доста претенциозни..но не всички. Везни-Супер яка зодия,разбирам се перфектно с тях.Много весели,винаги могат да те развеселят. Скорпион-Те се разбират с рибките с лъвовете като мен не се траят много.Нямам впечатления за тази зодия..не съм имала приятели от този раздел на звездите. Стрелец-Огнена зодия отново, и с тях се разбирам. Козирог-На моменти супер пичове и женски ама на моменти яко куцат. Водолей-Зодията,която трябва да се слуша.Наистина досега каквото са ми казали водолеи всичко е станало както по тяхните думи.Супер свестни хора,не викат много:)Тачим ги яко! Риби-Много риби познавам и мога само едно да кажа...потайни са....ама иначе супер яки където е купона там са и те ![]() Еми надявам се никой дане съм обидила или поне моля ви не се обиждайте това си е мое мнение:)Пък и темата е за зодии няма само за една да кажа я ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 10:24 PM |