![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
пак се извинявам ако е имало такава тема...
вярвате ли че има нещо което контролира живота ви?че ако нещо е "писано" да стане...ще се намери начин да стане... ИЛИ вярвате само на себе си и на своите деиствия...обвинявате ли се ако нещо се прецака...мислите ли че вината е само ваша? -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ May 15 2005, 11:34 PM) Това, че танцуваш по улицата далеч не е основание да повярваме в съдбата, по-скоро в необходимостта ти от себеизразяване например или някаква друга твоя лична потрбност, за която си има точно определени причини. Не вярвам някой отгоре да ти дърпа конците и да казва 'ето ти момиче ще танцуваш из улиците'. Ти имаш право да вярваш в каквото пожелаеш. Не знам дали съм болен мозък, но определено от време на време ми се случват някакви странни неща... не се опитвам да си ги обясня... за момента ми става смешно дори/от страх какво ли не прави човек/, но не се и опитвам да заспивам. Опиташ ли се да разбереш, да обясниш нещо и то просто не е същото ![]() еей сега се сетих ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 04:21 PM |