![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Много ми е интересно.
Просто форума е пълен с хора, които очевидно не си дават никаква сметка за нещата, които пеят любимците им. "Колкото е "по-здрав" албума е по-добър" ... "колкото е по-рано скопен вокала толкова групата е по-добра" и неща от сорта изобилстват и то за съжаление не само тук. Не казвам, че аз не харесвам групи, които имат олигофренски текстове, но все пак си давам понякога сметка за смисъла на песните... а вие? ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
Edin kolega, navremeto mi razpravyashe, 4e, za da RAZBERA tvor4estvoto na "Blind Guardian", tryabva da pro4eta vsi4ko na J. R. R. Tolkien, na Stephen King, na... na...
U4itelyat mi po kitara (Hari Nigohosyan - mnogo e dobur, kakto kato u4itel, taka i kato kitarist, i kato jurnalist) kaza, 4e ne e muzika, tova, koeto , za da go "razberesh", trybva da si 4el cyal vagon knigi, predvaritelno. Mnogo se smya na mnenieto na kolegata mi (ako i da e prav kolegata). Tekstovete - hubavi sa na Motorhead. Na Venom ne sum se zamislyal mnogo - te po satanizma zalitat... -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 03:28 AM |