![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Каква бира пиете? Кога? Сутрин, обед, вечер... когато ви е топло, когато ви е тъпо?
Когато сте с приятели... сами? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Валкирия @ Jun 7 2005, 03:03 PM) Ами,пич,от бирите които са на общодостъпна цена и ги има във всяко заведение,аз си предпочитам Загорка.Харесва ми и туй е то-а и да не припомням приказката за облизващото се куче.Пък и не всеки има възможност да пие вносна...простирам си се на чергата.Общо взето,отчасти причините да избера Загорка са и финансови,освен че,както казах,на мен вкусът и си ми харесва като за евтина бира.По-добре от Ариана ![]() ![]() аха, стана ми ясно! загорка е най-евтина, затова се предпочита. аз пък не съм останал с това впечатление. безлична, като се стопли - гадна. ако няма друга, бих взел и аз, но обикновено има и това решава въпроса. повече харесвам ариана. болярка не я знам. абе, slash, като харесваш толкова астика, защо не гласува за нея? то и аз щях да гласувам за нея, ама скоро не съм я пил и не знам на какво дередже е. столичното тъмно се приема всякак. жалко, че е на третинки, едвам след третата започва да се чувства. ![]() какво е пък това каменица бяло? а, да вмъкна за неопитните. не взимайте бира в PET шишета (пластмаса). няма по-добро от стъклото измислено за бира (плюс алуминий, но там не е сигурно също, че е здравословно). пластмасата е леко порьозна и хубавия газ на бирата излита през дупките и бирата става на нищо. изобщо в бутилираната бира има и консерванти, в кутийте така или иначе. само наливна по възможност и то в близост до местото, където се прави. иначе пак изкривявания по трасето са възможни. хайде наздраве! ![]() някой път ще разкажа за най-гадната бира, която съм пил доброволно, както и за бирата от кестени. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:29 AM |