![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Каква бира пиете? Кога? Сутрин, обед, вечер... когато ви е топло, когато ви е тъпо?
Когато сте с приятели... сами? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 8 2005, 12:19 AM) pi4, един съвет - пий Болярка, и после разкажи за най-гадната бира, която си пил. ![]() ами най-гадната бира, койато съм пил беше в полша, домашно направена, сигурно от картофи и ечемик, кой го знае, успях зорлем да гаврътна на много малки глътки една малка чаша. бирата беше мътна и на цвят като пикня като на болен от трипер, вкусът, предполагам, също подобен - гадно кисел, миришеше на летни партенки след втория месец на арденската офанзива. брррр, още си я спомням. а защо я пих? ами скитах се из полша и от врата на врата, за пренощуване, хората бяха много бедни, такава бедност не съм срещал никога толкова отблизо. много ми се зарадваха, наизвадиха бира, водка, едно-друго. аз си викам - я бира, че уж по-безопасно. после се насилих да я изпия само аз си знам какво ми костваше!) за да не обидя домакините, те бяха много мили хора. а, зорлем пил съм и загорка, в сравнение с полската е направо божествен нектар! ама безлична, няма никакъв характер, даже студена е една такава никаква. пък като се стопли... най-добре да й спестиш пътя през драгоценнот ти тяло и да я излееш направо в онова място, където и без друго ще стигне. fuck you -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 07:55 AM |