![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Каква бира пиете? Кога? Сутрин, обед, вечер... когато ви е топло, когато ви е тъпо?
Когато сте с приятели... сами? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Каменицата не ме кефи, защото и хпер блудкава, ако имам само избор от каменица и загорка - оия загорка - има по-горчив вкус, което ме кефи.
а иначе те и двете са на една цена. за да се разбере пазара на бирата трябва да се знае и кой притежава раличните марки. занчи тук е следното: стела артоа държи под шапката си бекс, каменица, плевенско, бургаско - именно заради това тези бири малко или много си приличат - по лек вкус, т.е. на мен са ми блудкави. амстел - държат загорка и ариана - отличават се с по-горчив вкус. доколкото знам амстел са притежават от своя страна от хайнекен. туборг- държи шумеснко - за мен в момента това са двете най-добри бири на пазара, и с с най-готини капачки:))) другите бири няма какво да ги обсъждам. тия дето пият каменица са предимно от региона на пловдив, аз лично съм разпитвал в заведенията в софия коя бира се пие повече и загорка е със смазващо предимство, а където има шумеснко то е номер 1. п.с. колкото за трите бири и усмъртяването - човеко, пие се една бутилка ракия, верно че се напивам кат изрод, ама щом си стигам до леглото без да драйфам... занчи не съм се усмъртил.... все пак от бирата махмурлука е доста гаден...ама той идва не знам защо след 4 каменици или загорки (без вечерта да си пиян, просто на сутринта адски цепи тиквата, просто тия бири за мнооого зле) изпиййте една вече 4 шуменски, а на друга 4 загорки или каменици и сами проверете резултатите: шуменско No. 1 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:03 AM |