![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
да, след като къде искам да съм сега? се изроди/изчерпа/не мога да преценя (ненужното се зачерква) бих искал сега да подтикна към нещо по-конкретно, а именно да споделите за някакви по-скорошни или отдавнашни пътешествия. просто нещо интересно, забележително, та ако някой тук иска да ходи натам, изхождайки от предположението, че ние, дето сме се събрали, би трябвало да имаме все пак донякъде сходни интереси, да си има едно на ум на какво би могъл/ла да наблегне.
feel free, ама без лигавщини от сорта на идвам от съседната стая, там прекарах предиобеда fuck you. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
![]() Иначе последно бях в Париж миналата година... Най-хубавото беше, че не отидохме на организирана екскурзия, а всичко сами си уредихме- т.е имахме много свободно време и си избирахме къде да отидем и къде не...Ако да не беше и толкова горещо само ![]() Тази година много се надявам да отидем в Италия, защото още не съм била. Направо завиждам на брат ми, който сега се кисне някъде на Бодензеето, а аз си стоя вкъщи и уча ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 05:07 AM |