![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат От "София Мюзик Ентерпрайсис" официално разпространиха новината, че легендарните BLACK SABBATH ще свирят у нас на 23 юни, в рамките на тазгодишната "Арена Музика". Групата идва в оригиналния си състав - Ozzy Osbourne, Toni Iommi, Geezer Butler и Bill Ward. Концертът ще се състои на стадион "Академик" в София, билетите ще струват 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. в деня на концерта. Продажбата ще започне през втората половина на март ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
таман се връщам от концерта, беше супер жесток и т.н. блазе на тия дето тепърва ще го слушат!
много семпъл, стоят и си свирят. отначало ми се стори, че не са много сработени и си останах с това впечатление докрай, но кой го е грижа? tommy iomi беше на абслолютно недостижимо място, солото в electric funeral беше за мене кулминацията в концерта, с интезивен уауа педал. изпълниха още war pigs, dirty women, paranoid, black sabbath, за биса беше children of the grave. ако се сетя другите ще ги допълня. подгряващи групи бяха soulfly и black label society. концертът продължи точно 90 минути. не ги усетих изобщо. хайде приятно слушане на всички след една седмица в софия! ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 08:59 PM |