![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат От "София Мюзик Ентерпрайсис" официално разпространиха новината, че легендарните BLACK SABBATH ще свирят у нас на 23 юни, в рамките на тазгодишната "Арена Музика". Групата идва в оригиналния си състав - Ozzy Osbourne, Toni Iommi, Geezer Butler и Bill Ward. Концертът ще се състои на стадион "Академик" в София, билетите ще струват 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. в деня на концерта. Продажбата ще започне през втората половина на март ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
![]() Към всички "луди фенове" на тази група: просто Ви се чудя..Разказва Ви се за концерта, който не знам си колко много обсъждахте, листи, не знам си какви други истории, щяло да се сцепи небето, ала бала, и никой не взема под внимание разказа, който лично на мен ми хареса много, въпреки че не съм кой знае колко запозната. И ви се казват и песничките и всичко и никакъв отзвук..И после казвате , че сте заинтригувани..( лично мнение ) Цитат поствайте и някои други сетлистове да има с кво да загрявам Е има с какво да загряваш. . . ако си си направил труда да погледнеш поста по - горе ![]() Съжалявам за Офтопика, обаче от няколко дни гледам тази тема и все си мислех, че ще има постове и т.н. още повече, че концерта тук наближава, ама не..затова си позволих да пиша.. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 02:36 PM |