![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат От "София Мюзик Ентерпрайсис" официално разпространиха новината, че легендарните BLACK SABBATH ще свирят у нас на 23 юни, в рамките на тазгодишната "Арена Музика". Групата идва в оригиналния си състав - Ozzy Osbourne, Toni Iommi, Geezer Butler и Bill Ward. Концертът ще се състои на стадион "Академик" в София, билетите ще струват 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. в деня на концерта. Продажбата ще започне през втората половина на март ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
С малко смесени чувства останах. Организацията с охраната беше трагична. Държаха ни сума ти време във вътрешният двор на стадиона преди да ни пуснат в самият стадион и след като ни бяха проверили билетите веднъж (което беше доста безмислено при положение че имаше неохранявана врата в оградата дето всеки излизаше да се взима бира) и след като най-после ни пуснаха половината подгряващи групи бяха свършили, хванахме само последната песен на Ахат, за което доста съжалявам. След което почнаха да свирят някакви леваци дето не им помня името ама бяха много зле. Незнам каква е тази тенденция напоследък хубавите подгряващи групи да са в началото а некадърните да свирят най-много време и то точно преди хедлайнърите ... както и да е Сабат се представиха перфектно, много яко беше и много съм доволен! По-голявата част от публиката постоянно скандираше "Ози" макар че не беше само той ама предполагам че са свикнали ... та концерта беше ... задоволяващ в общи линии
![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 02:45 PM |