![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат От "София Мюзик Ентерпрайсис" официално разпространиха новината, че легендарните BLACK SABBATH ще свирят у нас на 23 юни, в рамките на тазгодишната "Арена Музика". Групата идва в оригиналния си състав - Ozzy Osbourne, Toni Iommi, Geezer Butler и Bill Ward. Концертът ще се състои на стадион "Академик" в София, билетите ще струват 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. в деня на концерта. Продажбата ще започне през втората половина на март ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Концерта си мамата джасаше. 10 години си мечтах за този концерт и малко ми е трудно да си представя, че се връщам точно от него. И се чудя само защо винаги се случва култови групи викат да им подгряват некви смешници. Black Label Society чаках с нетърпение да свършат. Всичките им бяха доволно еднообразни и само солата ги правеха по-интересни. Имах чувството, че китариста им свиреше, все-едно не е пред публика, ами в къщи да си начеше крастата. Просто не се усещаше, колко е досаден с 20 минутните си китарни маструбации преди всяка песен....както и да е - изнесе от сцената и последната подгряваща група и тогава започна голямото чакане....по едно време се чу гласа на ози и като засвириха N.I.B всичко беше на 6. След това Dirty Woman, After Forever, Electric Funeral...със зверското Into The Void разцепиха въздуха...а като свиреха Black Sabbath, вече не знаех къде съм. След това The wizard...и яд ме беше, че не продължиха с Behind The Wall Of Sleep, както са си поред в албума...и накрая завършиха с Children Of The Grave.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 04:47 PM |