![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат От "София Мюзик Ентерпрайсис" официално разпространиха новината, че легендарните BLACK SABBATH ще свирят у нас на 23 юни, в рамките на тазгодишната "Арена Музика". Групата идва в оригиналния си състав - Ozzy Osbourne, Toni Iommi, Geezer Butler и Bill Ward. Концертът ще се състои на стадион "Академик" в София, билетите ще струват 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. в деня на концерта. Продажбата ще започне през втората половина на март ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
както виждам, изпълнили са същия сет, пък и впечатленията се покриват с моите.
естествено, че няма да се разскачат много здраво, все пак са близо на по 60 всичките. че не влагат много хъс и аз забелязах обаче, парчетата 1:1 както студийните, само дето барабаните бяха развалени. ![]() ![]() "загряващите" групи са една досада, не разбирам смисъла им. kiss бяха бз загряваща група, те не са леваци, дето да имат нужда да бъдат загрявани. children of the grave, това ми беше последният концерт! ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 11:10 AM |