![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат От "София Мюзик Ентерпрайсис" официално разпространиха новината, че легендарните BLACK SABBATH ще свирят у нас на 23 юни, в рамките на тазгодишната "Арена Музика". Групата идва в оригиналния си състав - Ozzy Osbourne, Toni Iommi, Geezer Butler и Bill Ward. Концертът ще се състои на стадион "Академик" в София, билетите ще струват 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. в деня на концерта. Продажбата ще започне през втората половина на март ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
"Малко преди полунощ шоуто приключи, а около 15-17 000 щастливи души (по-късно стана ясно че реалната цифра е до 12 000) се отправиха към домовете си."
Въх... на концерта имаше невероятно много хора, абсолютно целия терен беше покрит.. 12 000 се доближава до публиката на Judas, егати. Според мен на Sabbath някъде 20 000 души.. Такава тълпа просто не съм виждал на друг концерт (щото не бях на Металика, де ), така че 12 000 ми се струва направо смешно.. Не знам. Колкото до самия концерт - 30 лв. си струваха дори само заради гледката на пълния стадион и началото на концерта. Беше култово, но свириха само към час и половина и изпълниха само една песен на бис, което си е срамота. Ози се държа доста енергично и гласът му беше на ниво, противно на очакванията, но пък не го чух да казва нещо по-различно от "нещо си - gone crazy - нещо си - crazy - нещо си - fuckin' crazy", пък и като цяло сценичното му поведение не беше чак толкова добро. Все пак концерта се нарежда на едно от челните места в класацията ми, но първото място на Judas остава недостижимо, засега . ПП Ние проблеми с охраната нямахме, изтървахме само излизането на Шеки на сцената, а това не е нещо, за което да съжалявам ![]() ППП Блек Лейбъл Сосайъти си бяха яки, а Зак Уайлд е пич, все пак е бивш китарист на Ози ![]() ПППП Когато всички викаха "Ози, Ози!", аз и един пич до мен си викахме "Сабат, Сабат". Колкото до концерта на Megadeth - всъщност доста хора викаха "Мъстейн" или пък "Мегадейв", което също не ми хареса особено, но за Megadeth поне по може да се каже, че се олицетворява от Дейв, отколко за Сабат от Ози (все пак до Дейв не стоят величия като Tony Iommi, Geezer Butler и Bill Ward). -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 03:12 PM |