![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
моето е като на БНР:
"Г-н Сидеров, откога не сте ходили на психиатър?" и бих го посъветвал да: ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(ThrashIsNotDead @ Jun 27 2005, 09:41 AM) Някой чел ли е какви са намеренията на Атака и против какво се борят ? Или просто говрите без да знаете за кво става ; и човека се държи точно както трябва със малоумните журналисти ; Които са едни скапани лайна защото пишат неща които и те не знаят що ги пишат ; Чухте ли да го попитат нещо което да не звучи малоумно от тяхните усти . Сидеров рулира . България се нуждаеше от такава партия . Подкрапям, че журналистите са лайна. Те задават абсолютно недопустими въпроси и то по невероятно обиждащ начин. Но абсолютно съм несъгласен, че се нуждаем от крайна партия. Някои добро видял ли е от такава? Съмнявам се Цитат(Angermeans @ Jun 27 2005, 09:15 AM) Атака според мен са абсолютен ташак и даже съм доволен, че влезнаха - ще гледаме повечко сеир в парламента Няма нужда. Сеир не трябва да се гледа там. Има си място за това и то не е парламента. А като чух кои ще са депуатите не видях да има особено крайни имена или нещо от рода. Повечето са бивши седесари (Петър Берон) или от НДСВ (не и помня името). Фашизма е по-скоро за рекламна цел, за да гласуват повече хора, тъй като всички мразят мангалите |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:47 PM |