![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
моето е като на БНР:
"Г-н Сидеров, откога не сте ходили на психиатър?" и бих го посъветвал да: ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Mort @ Jun 28 2005, 10:14 AM) Цитат(SepulTeraHead @ Jun 27 2005, 10:51 PM) И все пак се стигна до крайно абсурдни изказвания в тази тема. ![]() Да и половината от тях са твоите... Но кой каза, че политиката разваля приятелствата, така че по-добре да спрем. Не твърдя, че съм най-големият разбирач на политиката, но като гледам наивното мислене на повечето, ми става ясно че не съм чак толкова зле. Всеки от социалната си позиция най-вероятно е прав, но прибързано обсъждате една изходна позиция, която още не е дала резултат. Сочите обвинително с пръст този или онзи, свързвайки поведението му с това на някои от миналото, което според мен е меко казано наивно, затова призовавам да спрем това обсъждане и да изчакаме няколко месеца да видим накъде ще тръгнат нещата, пък тогава да си говорим пак. Повярвайте ми много от политиците разчитат на такова развитие на нещата, именно каквото виждаме тук... Ако си голям почитател на Сидеров и групата му малоумници, добре дошъл си да се аргументираш защо. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:52 PM |