![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
моето е като на БНР:
"Г-н Сидеров, откога не сте ходили на психиатър?" и бих го посъветвал да: ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(pi4 @ Jun 27 2005, 09:19 PM) честно, не исках да пиша в тази тема по съвсем простата причина, че и най-блидки приятели могат да се намразят до смърт по политически теми, може би повече отколкото и за пари. обаче тия нещастни напъни, дето си ги надрискал, драги ми, angermeans, някак не могат да ме оставят настрана. щото си като едно дишащо дадзибао, а това ми се струва едно доста жалко прекарване на живота. чудя се само, дали ще си в състояние да отговориш на простичкия въпрос, кое от тази смрадлива помия е твое лично мнение (освен това, че те било яд) и кое си го "прочел" в някоя чекиджийска копаня. Тези нещица, които съм "надрискал", драги ми приятелю, са моето лично мнение, което се е формирало от собствените ми впечатления и покрай работата ми в тази предизборната кампания. Мнението ми, както и що-годе всяко мнение изразяващо лична позиция, е субективно и пристрастно - на това съм абсолютно склонен да се съглася. Според мен не е нужно хората да се атакуват настървено един-друг само заради различия в мненията и позицията спрямо нещо - в крайна сметка такива различия почти винаги са налице. Дали съм те настъпил по някой мазол - и представа си нямам. От краткия ти коментар само си личат твоята озлобеност и заядливост, за които мога да предполагам на какво се дължат. Само бих добавил, че ако бях на твоите години едва ли щях да си губя времето из форуми, където средната възраст на потребителите едва ли има 18 години. Това, естествено, е личен избор ![]() И, ако ми позволиш, още нещо: Преди време ми беше пратил лична бележка, в което пишеше следното: Цитат iskah da ti kazha, che umereniat ti i razumen ton v diskusiite me vyzhishtava izvynredno. Не знам по принцип на какво се възхищаваш, драги, но искам да ти споделя, че по мое мнение, тонът ти в случая е всичко друго, но не и разумен и умерен. Засега ще го отдам на това: Цитат az sym si prosto takyv izrod ot malyk, prosto ne moga inak.... ![]() Дишащото дадзибао благодари за вниманието ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:40 PM |