![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
моето е като на БНР:
"Г-н Сидеров, откога не сте ходили на психиатър?" и бих го посъветвал да: ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Изгледах пресконференцията и трябва да кажа, че определено съм съгласен с по-голямата част от това което каза Сидеров. Предполагам по-голямата част о народа - също. Но не трябва да се гледа толкова елементарно на нещата. Наистина е жалко как разни предприятия бяха продавани на безценица, но аз не знам дали изобщо е възможно това да стане по друг начин... Повечето наши заводи са строени по тоталитарно време (преди 20+ години) и със сигурност цялото им оборудване е доста остаряло, да не говорим в какво се е превърнало то, ако даден цех не е работил 10-15 години. Сиреч всеки купувач реално трябва да вложи една доста солидна сума пари за да приведе завода в действие, още повече, че някои от предприятията са натрупали огромни дългове (към работниците си, към Енергото и т.н.) и новите им собственици се задължават да ги изплатят и тях... НЕ оравдавам никого, но по-голямата част от народа си приказва като развален грамофон едно или друго нещо без да разбира (или по-скоро - без никакъв опит да се замисли) ЗАЩО се получава така. АТАКА доста умело използва това и смятам, че на това се дължи успехът на коалицията. Да, това наистина може и да са народни думи, но доста от тях са върло некомпетентни. "Политици мафиоти", "неутралитет за България"... все едно слушам разговор м/у пенсии в рейса, на път към "Женския"! По-дяволите, нито има шанс политическата класа да е друга, нито страна-троха като нашата има възможността да си избира каква да бъде...
И т.н. Като заключение, чак когато се осъзнаем, че няма виновни да дереджето ни, когато започнем да работим и разберем, че бъдещето си е наши ръце ще се оправим в реалния смисъл. Иначе все ще се намери кой да върши тая работа, но в друг смисъл на същата дума... (Адки изтъркано, но все така вярно.) -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:38 PM |