![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
моето е като на БНР:
"Г-н Сидеров, откога не сте ходили на психиатър?" и бих го посъветвал да: ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Demiurg @ Jul 6 2005, 11:26 PM) Пичове - айде гледайте ПАК шибаната пресконференция - ако фактите, изнесени от Сидеров до 11 мин (засичайте) - са верни -> МНОГО хора са не за съд, а за разстрел ! Не знам дали си давате сметка, че АКО тия факти са верни, това означава че България систематично и целенасочено се разпродава! Срам ме е от тая държава !!!! Аз съм нервен и импулсивен човек, и ако някой зализан педал ме пита откога не съм ходил на психиатър - бих го убил! ![]() Срам ме е от тая държава !!!! ПП - Абе, софиянци, къде, казвате, си изхвърляте боклука ???? ![]() Срам ме е от тая държава !!!! _____________________ Адаш - трии на воля !!! Ицо я спри малко. Държавата се разпродава - ок. В политиката е пълно с малоумници - така е и така ще бъде. и по света е така. това което се случи преди 2 дни го доказва. Е хуу. Това значи ли, че трябва да набутваме в парламента явно луд човек - нацист, който и представа си няма къде е и какво прави. Говорителят на партиятта му е тъпо скинарче, което не може да говори и тн. Да, вярно казва верни неща, но какво от това. Не знам дали си си напправил труда да прочетеш малко западна преса по темата Атака. Е мога да ти кажа, че в самата Австрия, коментираха този случай като завръщането на Хитлер, при положение, че те самите от време на време избират фашисти. А иначе що се отнася до журналистите - те му зададаха 5 въпроса, на нито един от които той не отговори и се държа обидно с тях. Е момчето от БНР ако му беше задало някъв въпрос какво? Щеше да му се каже: ТИ що си в националното радио, некадърнико? Тъпо не смяташ ли? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:43 PM |