![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
моето е като на БНР:
"Г-н Сидеров, откога не сте ходили на психиатър?" и бих го посъветвал да: ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 10 2005, 10:35 PM) Според мен, всякаква реакция различна от "Съществуването на такъв клоун е обидно за интелекта на българския народ само по себе си" е доста странна. Тоява пък да му се довериш - съвсем. подписвам се под това изказване. нещо подобно имах предвид, като казах, че в образованието му е майката. Хора, които не познават историята и повтарят чужди грешки, че и свои, са малоумни...или за да бъдем по-снизходителни: крайно неграмотни. За съжаление има достатъчно такива при нас...и не само при нас де. А иначе аз по принцип съм изненадан от участието на д-р Петар Берон в "Атака". Преди не го познавах в действителност, но винаги съм го мислил за един от по-улегналите политици в България, пък какъвто ще да е. Видяхте ли речта на Сидеров в парламента днес? Той със сигурност не говореше на колегите си в парламента, а на зрителите по телевизията. Така ще бъде и до край. Не знам, дали е фашист(всъщност знам), но със сигурност е ужасен популист. Странно, как така ще се обръщаш към колегите си в парламента с "уважаеми колеги", а после ще ги наричаш "прасета".... Тепърва ще му се наложи да се държи прилично...не ми се мисли, какви главоболия ще има Пирински с него. Забележете, че е единственият, който ръкомаха и говори супер приповдигнато...като един истински демагог. Скоро обаче ще започне да се повтаря, защото и речникът му май е на изчерпване. Колко пъти чухте днес изразите "национални предатели", "геноцид" и "български национализъм"?. На мен ми се догади. После да ми разправя Вася Ганчева, че национализъм и патриотизъм било едно и също. Айде моля ви ти се! Аз съм патриот, ама не по сидеровски! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:54 AM |