![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
1. Ви е тъжно?
2. Ви е весело? 3. Сте влюбени? 4. Сте ядосани? 5. Сте изморени? 6. Сте на купон? Ама като групи и песни, а не като стилове... ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Оо, твърде е трудно да се определи. Но да пробваме
![]() 1. Когато ми е тъжно най-често не слушам нищо, просто излизам да се поразходя, но да кажем, че мога да си пусна нещо дълго, бавно и мъчително; 2. Веселото го свързвам с пънк-а и регето, така че - Bob Marley, Beanie Man, Big Blunts, Born Jamericans, Buju Banton, Koz za Mostra, Manu Chao, Offspring, Sublime, Ub40, Catch 22, Plastic Bo. .... Pennywise!!; 3. Сега ... влюбеното състояние е доста сложно - Dry Kill Logic - Goodnight, Garbage - The Trick Is to Keep Breathing, Soulfly - Moses / по много лични причини/, Pennywise - Stand By Me, Foo Fighters - My Hero, Whitesnake - Here I Go Again, Crowfish - 4 A.M ; 4. Pain - Not Afraid to Die, The Haunted - всичко, Chimaira - всичко, Machine Head - Struck a Nerve, Left Unfinished; Pantera - Avoid the Light, Killswitch Engage и така нататък; 5. Като съм изморена най-често спя; ![]() 6. Без значение, като съм на купон оставам глуха за музиката; -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:43 AM |