![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Мда... дойде време и аз да се регна тук. Казвам това, защото всъщност откакто съществува форума аз почти всеки ден влизам тук, за да чета (шпионирам ви
![]() ![]() Ще се представя съвсем накратко: Истинското ми име е Георги, роден съм на 14.12.1976г и съм от Варна. Метъл слушам от 1986-1987-ма година... Групите, които харесвам са: Sonata Arctica, Freedom Call, Blind Guardian, Hammerfall, Dionysus, Royal Hunt, Virgin Steele, Edenbridge, Nightwish, Within Temptation, Dragonland, Thy Majestie и още поне 100 други групи ![]() Между другото аз съм администратор на официалния български форум на Рапсоди (ако все пак някой от вас изяви желание да се регне там, ето линк ---> ЛИНК БТВ. Никът ми там е The Last Winged Unicorn Иначе през сободното си време обичам да играя игри, да гледам филми (трилогията Властелинът на Пръстените ми е любимия филм) и най-вече да слушам музика ![]() ![]() Ами това е от мен... засега ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Хайско:-)
-------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 05:04 AM |