![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Какво е цигарата в ръката? Ако някой ползва тютюна по друг начин, да не се чувства пренебрегнат и за него се отнася. Е пушачи какво е за вас да запалите цигарката? Кое ви накара да започнете? А кое не ви дава да спрете? Абе някой въобще мисли ли за спиране?
![]() А вие непушачи, изразете мнението си, но моля спестете постове от рода на 'дразни ме', 'само се тровя'. Аргументи другари, аргументи ![]() -------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(nigga @ Sep 6 2005, 12:36 AM) Какво е цигарата в ръката? Ако някой ползва тютюна по друг начин, да не се чувства пренебрегнат и за него се отнася. Е пушачи какво е за вас да запалите цигарката? Кое ви накара да започнете? А кое не ви дава да спрете? Абе някой въобще мисли ли за спиране? ![]() А вие непушачи, изразете мнението си, но моля спестете постове от рода на 'дразни ме', 'само се тровя'. Аргументи другари, аргументи ![]() Аз съм непушач принципно, но ми се е случвало да запаля накоя друга цигара понякога и да ми е било приятно. Кво да ти кажа... успокоявало ме е като съм нервен. Един вид като пакетче слънчогледови семки - да правиш нещо поне вместо да си седиш. То вие пушачите и без тва май го използвате главно като занимавка - тръскате си старателно като се понатрупа пепел, даже някои напомнят на другите "пушиш се пак", въртите си кутийките, играете си със запалките... teh phun! ...Обаче от наша(непушаческа) гледна точка искам да те помоля, да не категоризираш молби от сорта на "Не пали ебати, писна ми да ме тровиш" като глупости, защото просто не са. На тебе може да ти е тъпо някой да се цвъкне до тебе и така да те задължи да не палиш един фас, но пък на мен ми е гадно да ми опушваш живота. Цитат(Niilo @ Sep 6 2005, 03:09 PM) Никак не е приятно да си седиш на пейка примерно, да седне някой тъпанар и да запали цигара, при което целият шибан миризлив отвратителен дим отива към тебе. Разберете, че светът не се върти около вас, смотани пушачи! Като искаш смислени аргументи - аз ще ти пърдя постоянно в лицето, ама да няма никакви оплаквания! Някой пърдят публично в лицата на хората, други - не. Въпрос на личен избор. Какво ми дреме, че някой ден дебелото черво ще ми се отпори от изпущане на смрадливи газове - важното е, че сега ми е гот и че изобщо не ми пука за непърдящите. Смотани позьори, пречила им пръднята - ха! Само знаете да мрънкалясвате, а не можете да се насладите на сладостите на живота! * Niilo is now known as SepulTeraHead -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 06:03 AM |