![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Какво е цигарата в ръката? Ако някой ползва тютюна по друг начин, да не се чувства пренебрегнат и за него се отнася. Е пушачи какво е за вас да запалите цигарката? Кое ви накара да започнете? А кое не ви дава да спрете? Абе някой въобще мисли ли за спиране?
![]() А вие непушачи, изразете мнението си, но моля спестете постове от рода на 'дразни ме', 'само се тровя'. Аргументи другари, аргументи ![]() -------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Що глупости сте изписали, докато ме нямаше...
Не виждам смисъл от кой знае колко размиси. Моята майка, примерно, пуши повече от 20 години, и направо съм се отчаял с нея... А за съобразяването - глоби, глоби и пак глоби. Само така ще се намали простотията на хората, която граничи с малоумното. Вън от съмнение е, че никой не трябва да търпи цигарен дим, като не му е приятно. За такива неща се вземат мерки, а не се чешат езици. Аз лично мразя цигарения дим... дори и след секс е глупаво да се пуши. Едно шоколадче върши работа. ![]() Иначе винаги мога да запаля някоя хубава ароматна пура, с едно хубаво уиски. Но аз пуша пури на всяко слънчево затъмнение, така че не ме интересува толкова. Винаги когато запаля пура обаче, се съобразявам с другите около мен. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 06:09 AM |