![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Много ми е интересно.
Просто форума е пълен с хора, които очевидно не си дават никаква сметка за нещата, които пеят любимците им. "Колкото е "по-здрав" албума е по-добър" ... "колкото е по-рано скопен вокала толкова групата е по-добра" и неща от сорта изобилстват и то за съжаление не само тук. Не казвам, че аз не харесвам групи, които имат олигофренски текстове, но все пак си давам понякога сметка за смисъла на песните... а вие? ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
съгласна съм с думите ти, именно това е хубавото, че всеки може да открие не6то свое си в нечие творчество. то това важи за вси4ки сфери на изкуството. аз в много от картините си слагам - така да се каже кодирани послания и след това питам тези които ги гледат какво разбират и странното е 4е става нето като пъзел- за6тото всеки вижда по една малка 4аст , а вси4ки тези малки 4асти правят цялостта на това, което съм заложила. вси4ко се пре4упва през преживяванията ни - били те съзнателни или подсъзнателни, за6тото всяко не6то оставя следи в нас, някои от тах откриваме след години, някои никога. в такива моменти си мисля колко уникално е на6ето съ6тествуване, колко безценен е всеки миг... и коилко 4есто ние приемаме не6тата за даденост и ги оценяваме когато са дале4 в миналото и не можем да ги върнем.... можем само да продължим напред
![]() а смъртта- стра6нота на смъртта е да се страхува6 от нея, а тя е просто един преход. непознаването и предизвиква страх, а тя е не6то толкова нормално, но ние страдаме от егоизъм-и аз съм така.... страх ме е да не загубя хората, които оби4ам, но за себе си..... просто 6те мина отвъд и това ми зву4и по скоро приятно отколокото притеснително |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 03:58 AM |