![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Писна ми от шибаните, прости метъли. Малоумни алкохолици, мама им стара!
Бях вчера до една известна пловдивска зала за театрални пиеси, кинопрожекции, всякакви концерти и т.н. Понеже вариантите в Пловдив за свирене се изчерпаха вече, единственото сигурно място май-май е читалище "Иван Вазов" в "квартал" Коматево, което е на майната си! Но все пак, надеждата умира последна. Отивам в споменатата зала (Въстанник), отивам до дирекцията, за да питам какви са наемите за залата. Финансистката започна с "какъв концерт?" и аз отговорих "принципно говоря, нищо конкретно, просто идва концертния сезон и рок/метъл сцената няма къде да свири"... "Ааа хеви метъл ли, съжалявам, свестни младежи сте, но преди 2 години направихме грешката да пуснем тук една такава група и счупиха сума ти прозорци, имаше изкъртени и надраскани стени, повръщано наоколо, алкохолни делириуми В залата, миришеше на марихуана, наркомани имаше...". Седя и.. я гледам x,X И й казвам "Права сте, г-жо. Съжалявам, че Ви отнех от времето, лек ден." И излезох, с някакво супер самочувствие, че правя такава музика, че си давам парите за репетиции, че ходя да уреждам концерти в комунистически зали само и само да има какво да слушат тези ликета, които разрушават всичко наоколо! Поради тъпата метълска простотия бяха затворени ПРЕКРАСНИ клубове като XXL и SAX! * плюе * -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Niilo, приятелю, принципно си прав, но ще ти кажа няколко неща.
xxl и sax не работят, защото договорите на временните притежатели са изтекли и сега клубовете се водят в ремонт. релано sax наистина е в ремонт и се очаква след определено / или неопределено / време отново да започне да функционира. друг е въпросът, че не се знае какъв ще е новият статут на заведението. аз лично преди около седмица ходих в гепи и говорих с шефа за един хардкок концерт. всъщност той като ме видя и каза: "за хардкор концерт ли?" казах му "да" и той се хвана за главата. в първия момент обаче.. /защото по-късно разбрах, че всъщност той е държал пианото, когато работеше../ после реши, че щом съм готов да си платя няма да изпусне възможността. абе мисълта ми е, че има къде да се свири. само дето трябва да се гарантират някои неща, които обаче в определените сфери са трудно-постижими обещания. все пак аз открих по-изгодна алтернатива, но не в пловдив, а в асеновград и дай боже след около месец ще има първия хардок концерт от месеци насам.. Lee Scratch Perry & Keith Rowe - Groovy Situation.mp3 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 06:04 AM |