![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Писна ми от шибаните, прости метъли. Малоумни алкохолици, мама им стара!
Бях вчера до една известна пловдивска зала за театрални пиеси, кинопрожекции, всякакви концерти и т.н. Понеже вариантите в Пловдив за свирене се изчерпаха вече, единственото сигурно място май-май е читалище "Иван Вазов" в "квартал" Коматево, което е на майната си! Но все пак, надеждата умира последна. Отивам в споменатата зала (Въстанник), отивам до дирекцията, за да питам какви са наемите за залата. Финансистката започна с "какъв концерт?" и аз отговорих "принципно говоря, нищо конкретно, просто идва концертния сезон и рок/метъл сцената няма къде да свири"... "Ааа хеви метъл ли, съжалявам, свестни младежи сте, но преди 2 години направихме грешката да пуснем тук една такава група и счупиха сума ти прозорци, имаше изкъртени и надраскани стени, повръщано наоколо, алкохолни делириуми В залата, миришеше на марихуана, наркомани имаше...". Седя и.. я гледам x,X И й казвам "Права сте, г-жо. Съжалявам, че Ви отнех от времето, лек ден." И излезох, с някакво супер самочувствие, че правя такава музика, че си давам парите за репетиции, че ходя да уреждам концерти в комунистически зали само и само да има какво да слушат тези ликета, които разрушават всичко наоколо! Поради тъпата метълска простотия бяха затворени ПРЕКРАСНИ клубове като XXL и SAX! * плюе * -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(Niilo @ Oct 13 2005, 10:08 PM) Мисля, че изкривяваш нещата прекалено много. Относно репертоара - надявам се осъзнаваш, че си казал глупост. Майната му на Тарикати, защо няма метъл концерти в "Гепи", примерно? Там свирят рок групи от време на време, в Мармалада също. Защо не се допускат по-твърди банди там? Защото хората не си падат по поготата, по трошенето на това и онова, по външния алкохол (ще обясня по-надолу) и всякакви други простотии. Гепи и Мармалад, а също и Петното са примери за СВЕСТНИ клубове. Ходя там с кеф и не ми дреме що за банди/изпълнители свирят там! Имаше ли SAX? Имаше! Имаше ли XXL? И това го имаше! Имахме 2 МНОГО ДОБРИ концерти клуба. И знаеш ли защо изчезнаха? Заради алкохола! На хората им писна да се внася алкохол отвънка, който е със стотинки по-евтин. Клубовете нямаха печалба от тези работи. Затова и сложиха такси на вечер. Тогава пък спряха да идват да слушат музика хората като входа стана 2 лева - къде-къде по-добрее даси вземеш долнопробна ракия и да се наквасиш като свиня, вместо да чуеш 3 хубави групи наживо, които са си скъсали задника, за да ти направят кефа! Да, представям си тази гледка! Беше ли на рокфеста в Пловдив? Беше страхотно! Имаше адски много хора, които се кефеха. Тези, които искаха да куфеят - просто станаха и се изтеглиха на празното пространство пред сцената. Култ! Място за пого винаги има! Впрочем обичам пънкарски пога - яко е! Мразя когато на дет метъл концерт примерно някакви горили или скинари се блъскат като невидели и бутат всичко наоколо. Ти като отидеш на стадиона на концерт/мач, седиш на седалката и ръкопляскаш ли, БЕ? Съжалявам, явно е комплексарско да имам различно мнение. Да го духаш тогава, ебати. @Pyjamka, ще се свири 100%, в читалище "Иван Вазов", 'квартал' Коматево... Мисля, че не разбра какво точно се опитвах да кажа. Имах предвид, че когато се правят МЕТЪЛ концерти, там отиват МЕТЪЛИ, една част от които не са културни и интелигентни средношколци като тебе. Не ги защитавам, просто фактите са такива - ако не ти изнася, както вече ти казах, можеш да се насочиш към друга музикална област. Що се отнася до "прекрасните" клубове като "Мармалад" и "Гепи" - там не се свири метъл не защото хората не харесват пияни метъли (там и без друго е пълно с всякакви пияни тъпанари), а защото това са комерсиални клубове, в които не се толелира метъла като цяло. За Сакс и XXL - вярно е, че там масово се внасяше алкохол, но я си помисли какви бяха цените (тук е момента да отбележа, че аз никога не съм внасял), освен това и двете места не бяха нищо повече от супер-гадни дупки, всъщност единственият що-годе свестен метъл-клуб в тоя град беше Скалата, но ти по това време сигурно още си си играл с колички... Това което се опитвам да ти обясня е, че е тъпо да обвиняваш аудиторията за това, че няма къде да се свири - в София примерно тя е същата, но клубове има. Предпоследното ти изречение между другото не ми хареса особено, не е редно да ми пожелаваш такива неща (я пак си прочети правилата на форума), още повече, че сме съграждани (а аз не съм някой крехък дришльо, дето е много отворен само във форумите), така че все пак внимавай какви лайнца ти извират изпод пръстетата. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 06:32 AM |