![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Писна ми от шибаните, прости метъли. Малоумни алкохолици, мама им стара!
Бях вчера до една известна пловдивска зала за театрални пиеси, кинопрожекции, всякакви концерти и т.н. Понеже вариантите в Пловдив за свирене се изчерпаха вече, единственото сигурно място май-май е читалище "Иван Вазов" в "квартал" Коматево, което е на майната си! Но все пак, надеждата умира последна. Отивам в споменатата зала (Въстанник), отивам до дирекцията, за да питам какви са наемите за залата. Финансистката започна с "какъв концерт?" и аз отговорих "принципно говоря, нищо конкретно, просто идва концертния сезон и рок/метъл сцената няма къде да свири"... "Ааа хеви метъл ли, съжалявам, свестни младежи сте, но преди 2 години направихме грешката да пуснем тук една такава група и счупиха сума ти прозорци, имаше изкъртени и надраскани стени, повръщано наоколо, алкохолни делириуми В залата, миришеше на марихуана, наркомани имаше...". Седя и.. я гледам x,X И й казвам "Права сте, г-жо. Съжалявам, че Ви отнех от времето, лек ден." И излезох, с някакво супер самочувствие, че правя такава музика, че си давам парите за репетиции, че ходя да уреждам концерти в комунистически зали само и само да има какво да слушат тези ликета, които разрушават всичко наоколо! Поради тъпата метълска простотия бяха затворени ПРЕКРАСНИ клубове като XXL и SAX! * плюе * -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
@xskacorex,
Нали знаеш, че това за XXL и SAX са чисто и просто формалности. До колкото чух, SAX-а специално ще става пиано-бар. За всеки случай, няма да е концертен клуб. Бях забравил пианото, впрочем. И там не беше лошо, макар че никога не ми е харесвало разположението на сцената... все пак ставаше за свирене. @abductor, Не мисля, че нещата тук са досущ както в София. Факт е, че София е къде-къде по-развит град и има много по-малко както ти каза селяни и малоумници, отколкото има в Пловдив. И все пак не мисля, че има място за сравнение между двата града в това отношение. По-редно би било да се сравняваме с Бургас, примерно. Макар, че тамошната сцена изообщо не лоша. Колкото до това, което не ти е допаднало: след като си правиш обидни за мен заключения на базата на неща, които явно не знаеш, аз трябва да върна топката. Ти се засегна така както и аз. А колкото до физическата саморазправа - не съм очаквал, че някой от този форум може да стигне до такива заплахи, но уви... А и още нещо. Не си прави грешното заключение че съм мрънкащо гъзарче. Просто бъди сигурен, че ще си на моето мнение за публиката когато даваш по сума ти пари всяка седмица за репетиции и пътни (до Коматево, представи си!), при това защото останалите репетиционни, които имаше, вече ги няма именно заради тези, за които пиша. Да, тази до Фламингото в момента е една гадна дупка със счупена техника, знаеш ли защо? Защото такива като Габана си правят там алкохолни делириуми и се замерват с томове, представи си. С Лъчо положението не знам какво е, но вероятно не му е било приятно да му се прави на нищо техниката, която изобщо не лоша, впрочем. И не ми е приятно единственото място, където могат да свирят групи като Грях и Intestination да е читалището в Коматево, от 5 часа следобед при това, поради проблема с градския транспорт. Тъпо е, нали? Изобщо нямаше да ти е приятно на мое място. И не съм пуснал тук тази тема, за да се оплаквам като млада девица. А за да обсъдим проблема с говедата. Ако исках да мрънкам, щях да пусна тази тема в къде-къде по-известни форуми, било то и немузикални. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 06:06 AM |